St. Vincent

0
579

Cunoscut mai ales pentru filme scurte, precum I Want Candy sau Roshambo, Theodore Melfi își face debutul ca regizor și scenarist cu lungmetrajul St. Vincent, adunând în jurul lui Bill Murray o distribuție impresionantă.

Murray apare într-un rol scris parcă anume pentru el: un veteran de război mizantrop, hedonist și țâfnos – St. Vincent de Van Nuys. Acesta devine un ciudat mentor pentru copilul vecinilor divorțați, jucați de Melissa McCarthy (Bridesmaids, The Heat) și Scott Adsit (30 Rock). 

Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto într-un mod care pune în relief popularitatea de care se bucură Bill Murray: Bill Murray Day, o zi întreagă de proiecții ale celor mai bune filme ale actorului – Stripes, Ghostbusters, Rushmore– culminând cu premiera St. Vincent. Dacă filmul lui Melfi a avut de câștigat sau nu din asocierea cu filmele clasice ale lui Murray, dacă Murray a intrat într-un blocaj actoricesc sau încă mai are lucruri noi de adus în rolul omului pe care iubești să îl urăști, rămâne de văzut. Dar, având în vedere că cele două litere care precedă numele personajului sunt folosite fără urmă de ironie, povestea lui St. Vincent de Van Nuys se poate dovedi cel puțin interesantă. 

În film apar și Naomi Watts (The Impossible, Diana), Chris O'Dowd ( Bridesmaids) și Terrence Howard (The Prisoners, Lee Daniels' The Butler).

Galerie video

SHARE
Articolul precedentFestivalul de Film CINEPOLITICA 2014
Următorul articolJeune & jolie – tanara si prostituata
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here