Spune-ne povestea ta! Interviurile Postmodern

0
889

Am citit zilele trecute un articol despre un tip care a început să iasă cu toți cei 1000+ de prieteni ai lui de pe Facebook, documentând procesul online. Și m-am gândit să-l imit dar și să-l bat la propriul joc. Așa că mi-am propus să cunosc toți cei 23.000+ de membrii ai comunității Postmodern. O să dureze ceva sute de ani și ținând cont că mă gândeam să înlocuiesc cana de cafea cu paharul de vin, probabil că o să mă aleg cu ciroză. Dar o să mă sacrific, de dragul vostru.

E foarte ușor atunci când scrii pe internet, să uiți că cei care te citesc există cu adevărat. În capul nostru sunteți likeuri, shareuri și vizualizări. Eu vreau să vă transform în povești. Așa că vă propun un târg: voi faceți cinste cu un pahar de vin, iar atunci când o să simt că-mi cedează ficatul, o cană de cafea, iar eu o să vă iau un interviu, o să vă ascult povestea și o să scriu despre voi pe Postmodern.

În felul ăsta vreau să vă mulțumesc pentru că ne urmăriți postările, ne sprijiniți și ne iubiți ca pe, citez dintr-o cititoare, soulmates hipsteri deștepţi. Sincer, aș putea să contest cu succes fiecare din cuvintele astea, dar o să le accept și o să mă simt flatat în numele tuturor celor care scriem aici.

Cred că există niște povești minunate acolo, ce așteaptă să fie spuse, așa că sunt mai mult decât dispus să pun întrebări și să ascult. Așa că: Dacă sunteți artiști, puteți să mă duceți la expoziția voastră de pictură, sculptură sau palate din scobitori. Dacă sunteți actori, chemați-mă la o repetiție. Dacă sunteți dansatori, ne vedem într-o sală de dans. Dacă sunteți ingineri, arătați-mi un proiect. Dacă lucrați cu un ONG, arătați-mi cum salvați lumea. Dacă sunteți doctori, ne vedem la cantina spitalului. Dacă sunteți studenți, pe culoarele facultății. De fapt, oricare vă e povestea, orice vă definește și vă face unici, eu vreau să aud și să scriu despre. În mod sigur, vă meritați cele 15 minute de faimă prezise de Andy Warhol.

Acestea fiind spuse, declarăm deschise înscrierile pentru primul șir de Interviuri Postmoderne. Pentru a participa, trebuie doar să-mi spuneți la contact@postmodern.ro unde o să mă duceți atunci cînd ne vedem. O să alegem 5 persoane, pentru început. Și interviul cu cele mai multe share-uri și like-uri, vă încurajăm să le dați în stânga și dreapta ca pe pâine caldă, o să aducă celui intervievat, pe lângă faima internautică și promovare pentru orice proiect ne prezintă, un cadou supriză foarte frumos.

Proiectul o să-l încep eu, Vlad Adăscăliței (ex. de articole scrise de mine: Demonul amiezii, Dragă Optimistule, Eu sunt Malala ș.a. ca să știți cu cine aveți de a face) dar pe parcurs, o să puteți să cunoașteți personal și alți colegi/e minunați/te de ai mei.

În general noi scriem despre lucruri (cărți), evenimente sau locuri. Acum vrem să scriem despre oameni: Spune-ne povestea ta!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here