SoNoRo 2014 – Festivalul International de Muzica de Camera

0
535

Între 31 octombrie 2014 și 17 noiembrie 2014 ești invitat la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Muzica de Cameră SoNoRo.

Tema acestei ediții  este inspirată  de câteva dintre cele mai celebre poduri ale lumii (Pont Neuf din Paris, Podul Nevsky din Sankt Petersburg, Podul Radetzkzy din Viena, Brooklyn Bridge sau Westminster Bridge din Londra).

Pe scenă vor urca muzicieni precum violoniștii Vilde Frang, Boris Brovtsyn, Alexander Sitkovetsky sau Daniel Rowland, violistul Vladimir Mendelssohn sau violonceliștii Nicolas Altstaedt și Anja Lechner.

Alături de concertele tematice, programul evenimentului cuprinde și o seară poetică cu Cvartetul Tarkovsky  al pianistului de jazz Francois Couturier, alături de fiul cunoscutului regizor rus, Andrei Tarkovsky, o Gipsy Night cu celebrul violonist maghiar Roby Lakatos și band-ul său din Bruxelles, o întâlnire cu Brunos Monsaingeon, cel mai important regizor de documentare despre lumea muzicala a secolului XX, și multe alte astfel de evenimente.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro, în librăriile Humanitas ți Cărturești și în magazinele Germanos, Orange, Vodafone și Domo.

 Programul concertelor poate fi accesat aici.  

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here