Son of a Gun


Premiera: 26 December 2014
0
664

Son of a Guneste încă un thriller despre inocentul care trebuie să facă un pact cu diavolul deghizat într-un gangster pentru a beneficia de protecţie după gratii. În rolul celui intrat în bucluc: JR, un puşti de 19 ani, închis din cauza unui delict minor, care este interpretat de Brenton Thwaites, actorul principal din The Giver (Darul lui Jonas).

Ajuns în lumea durilor din închisoare, adolescentul riscă să devină o victimă a veteranilor unşi cu toate alifiile, înrăindu-se, la rândul său. Norocul îi surâde când un recidivist dur îl ia sub aripa sa protectoare, dar nu datorită unei zvâcniri de compasiune, ci pentru a-i cere o favoare-sa pună la cale o evadare perfectă. Din acest moment, JR cunoaşte mediul dur al interlopilor, care poate transforma viaţa din afara gratiilor într-o puşcărie şi mai periculoasă.

Filmul este lungmetrajul prin care debutează Julius Avery (cunoscut până acum datorită unor scurtmereaje precum Jerrycan, Little Man sau Yardbird) şi îi mai are în prim-plan pe actorii Ewan McGregor (August: Osage County, Trainspotting, Moulan Rouge) şi Alicia Vikander (A Royal Affair, Pure).

În România, premiera va avea loc pe data de 26 decembrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here