Slash la Sala Palatului


  Cand: 05 Feb 2013
  Ora:20:00
  0
  668

  Slash, a cărui carieră solo pare să meargă mult mai bine decât cele ale foștilor colegi de la Guns'€™n'€™Roses, se întoarce pe 5 februarie 2013 în România cu noul său proiect, Apocalyptic Love, alături de Myles Kennedy and The Conspirators. Stilul lui muzical nu s-a depărtat cu mult de anii de glorie alături de Guns€'n'Roses și cu siguranță vom putea auzi o parte dintre hit-urile trupei.  

  Calitatea spectacolului este garantată, Slash fiind considerat unul dintre cei mai buni chitariști de la ora actuală. Reviste reputate precum Time, Rolling Stone, Metal Hammer sau Esquire i-au decernat numeroase titluri și premii de-a lungul timpului, iar recunoașterea supremă a venit din partea Rock and Roll Hall of Fame, care l-a adăugat pe Slash, alături de colegii săi din Guns'n'Roses, în galeria elitelor muzicale. 

  Biletele sunt disponibile la prețurile de 360, 260, 220, 160 și 100 de lei, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Carturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe eventim.ro.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here