Skyfall (James Bond)


Premiera: 26 October 2012
0
967

Combinatia de actori si regizorul ridica mult nivelul asteptarilor ultimului James Bond. 

In cel de al 23-lea film din seria James Bond, Coordonata Skyfall, Daniel Craig va avea de tinut piept ca personaj (James Bond, bineinteles) dar si ca actor talentatilor Javier Bardem, care va interpreta personajul negativ – Raoul Silva, si Ralph Fiennes – agent guvernamental MI6.

Regizorul este si el cu pedigree: Sam Mendes, cel care a semnat American Beauty si Revolutionary Road

Fetele Bond vor fi Naomi Harris (actrita britanica cunoscuta pentru rolul din 28 Days Later si rolul secundar din Piratii din Caraibe – Dead Man's Chest si At World's End) si Bérénice Marlohe (actrita franceza cunoscuta mai ales local pentru roluri in seriale TV).

Muzica va fi semnata de un obisnuit al lui Sam Mendes, foarte apreciatul Thomas Newman (a semnat printre altele coloana sonora de la American Beauty).

Filmul va pune sub semnul intrebarii loialitatea agentului 007 fata de sefa lui, M (Judy Dench), cand trecutul acesteia reinvie amenintator. Ca si in celelalte versiuni ale seriei, James Bond va plati orice cost personal pentru a indeparta pericolul.

Actiunea se va perinda ca de obicei prin mai multe tari, printre care Turcia si China.

Filmul va avea si versiune IMAX.

Pe langa trailerul noului Bond, te poti rasfata cu un trailer aniverar, odata cu implinirea in acest an a 50 de ani de cand se fac filme James Bond. Primul James Bond, in 1962, a fost Sean Connery, ce a filmat sase filme Bond in decursul anilor.  Singurul actor care l-a depasit pe Connery a fost Roger Moore, cu sapte roluri 007. Daniel Craig mai are de filmat inca un episod pentru a-l ajunge din urma pe Pierce Brosnan, cu patru filme James Bond la centura. Care dintre ei are carisma 007 cea mai convingatoare ramane de discutat.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here