Silver Linings Playbook


Premiera: 01 February 2013
0
814

Silver Linings Playbook promite să se plaseze în afara tiparelor de "€œfilm ușurel” cu care comediile americane de situație gen Meet the Fockers au reușit deja să ne plictisească. Regizat de David Owen Russel, în parte responsabil pentru producții ca I Heart Huckabees (Eu iubesc Huckabees), Flirting With Disaster (Cochetând cu dezastrul) și Three Kings (Regii Deșertului) filmul pare să aibă suficient pedigree pentru a nu ajunge o dezamăgire.  

Destul de bine sună și sinopsis-ul: Pat (Bradley Cooper) este proaspăt ieșit dintr-o instituție de boli mentale și nu conștientizează că în cei patru ani petrecuți departe de familie și prieteni viața acestora s-a schimbat într-un mod nu tocmai congruent cu propriile sale nevoi. Iluziile lui Pat cad de multe ori în sfera patologică, garantând situații umoristice cum numai vizualizarea unei persoane cu probleme mai severe decât ale noastre pot crea.  

Comedia neagră a lui David Owen Russell a primit deja patru nominalizări la Globul de Aur și prezența lui Robert De Niro în distribuția (încă…) unui€ film de gen nu mă descurajează într-atât încât să-mi dispara interesul pentru Silver Linings Playbook.  

Premiera în Romania va avea loc pe 1 februarie

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here