ShortsUp: Weekend-ul comediei scurte la Scala

  0
  529

  Sâmbătă 26 şi duminică 27 ianuarie, ora 20:00, are loc la cinematograful Scala din Bucureşti Weekend-ul comediei scurte – ShortsUp. Organizatorii au pregătit o selecţie de patru ore descurtmetraje funny adunate de peste tot din lume şi premiate la festivaluri internaţionale precum Palm Springs ShortFest, Chicago International Film Festival, L.A. ShortFest.

  Weekend-ul promite să ofere umor pentru toate gusturile. Printre multe titluri se vor afla: Dik (r. Christopher Stollery, Australia, 2011), despre cum părinţii iau prea in serios anumite aspecte din vaţa copiilor lor.

  Happy end şi nu prea (r. Josh Lawson, Australia, 2010) despre iubirea așa cum nu o vedem de obicei în filme.

  Un alt scurtmetraj, În Garaj (r. Tómas Jóhannesson, Islanda 2011) ne prezintă întâmplările prin care trec doi fraţi care lucrează la o spălătorie auto.

  Biletele pot fi cumpărate în avans prin MyTicket sau Eventim, începând de vineri, 11 ianuarie, la preţul de 20 de lei pe seară sau 35 de lei pentru ambele seri; de asemeanea, puteţi cumpăra bilete de la Scala, înaintea proiecţiei la preţul de 20 de lei pe seară.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentBrick – trailer oficial
  Următorul articolCarrie
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here