ShortsUp via New York


Cand: 26 Apr - 27 Apr 2014
0
529

Ediția de primăvară a ShortsUp are ca temă orașul New York, spiritul acestuia fiind evocat în scurtmetraje de ficțiune sau documentare. În weekendul 26-27 aprilie, la CinemaPRO, va fi reconstituită atmosfera newyorkeză, atât cea trecută, cât și cea prezentă.

Poate cel mai des evocat cinematografic oraș (alături de Paris), New York-ul va fi adus bucureștenilor atât prin scurtmetraje americane recente, cât și prin producții europene. Din selecție face parte Pixeli (R: Patrick Jean, Franța, 2011), un scurtmetraj de animație în care New York-ul este invadat de nori colorați ce riscă să transforme orașul într-un uriaș joc video. Programul cuprinde și docudrama Aaron Burr (R: Dana O’Keefe, SUA, 2012) care reinterpretează duelul istoric dintre politicienii americani Alexander Hamilton și Aaron Burr. 

Programul ShortsUp vid New York este același în ambele zile, începând cu orele 21.o0. Biletele costă 25 de lei/seară și pot fi achiziționate online pe MyTicket.ro, pe Eventim.ro sau direct de pe site-ul ShortsUp. Biletele se vor putea găsi și la casa de bilete CinemaPRO, în limita locurilor disponibile, pe 26 și 27 aprilie. 

Surpriză plăcută din partea organizatorilor: unul dintre spectatorii ShortsUp via New York își va putea prelungi călătoria și dincolo de ecranul cinema-ului, printr-un bilet de avion către New York ce va fi oferit ca premiu de Austrian Airlines, prin tragere la sorți. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here