ShortsUP 2019 – Scurtmetrajele si concertele se muta La Mogosoaia

0
393
Unde: Domeniul Mogosoaia (Strada Valea Parcului 1, Mogosoaia)

Cand: 26 Jul - 28 Jul 2019

Cinefilii atraşi de scurtmetrajele văzute în aer liber îşi trec în calendar şi evenimentul anual ShortsUP. Între 26 şi 28 iulie 2019 ei vor avea parte de o surpriză în plus. Evenimentul se mută pe Domeniul Mogoşoaia. Adresa este: Strada Valea Parcului 1, Mogoşoaia.

Picnicul sub lună al cinefililor include scurtmetraje ce abordează genuri diferite, de la animaţii la ficţiune şi comedii stranii. Filmele au fost grupate în calupuri având ca teme relaţiile amoroase, familia, încercarea de a rezolva probleme personale într-un stil nonconformist sau dorinţa de a înţelege mai bine societatea contemporană. Scurtmetrajele vin de pe toate continentele, aşadar vei fi invitat la călătorii în jurul lumii, unele care să te amuze, altele care să te pună pe gânduri. Proiecţiile vor începe la ora 21:00.

Nu doar filmele vor fi atracţia ediţiei. Participanţii se vor putea bucura de concerte, experienţe gastronomice, ateliere, tururi ghidate la Palatul Mogoşoaia şi activităţi sportive.

Preţul unui bilet valabil pentru 3 zile este de 80 lei. Pentru o zi plăteşti 35 lei, iar pentru 2 zile65 lei. Aceste preţuri sunt valabile pentru cei care îşi cumpără bilete de pe Eventbook înainte de eveniment. Tarifele biletelor cumpărate chiar la intrare: 1 zi – 40 lei. Abonament 2 zile – 80 lei, 3 zile – 100 lei.

Mai multe detalii despre filme poţi găsi aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here