Shorts UP: cu viteza luminii


Cand: 10 Nov 2012
Ora:20:00
0
731

Sambata, 10 noiembrie, reincepe sezonul Shorts UP cu un eveniment ce imbina filmul cu muzica si artele vizuale, sub titulatura "Cu viteza luminii" la Turbohalle.

Intr-o prima parte a celor aproximativ 4 ore de eveniment, va avea loc proiectia unor scurtmetraje de pana la 10 minute fiecare, concepute in jurul vietii urbane si oferind diferite interpretari ale agitatiei si dinamismului exacerbat ale marilor orase.

Va urma concertul celor de la Sofa Surfers, in prezentarea noului lor album intitulat Superluminal (2012). Concertul este insotit de un spectacol vizual semnat Timo Novotny, artist originar din Germania si colaborator pe termen lung  al celor de la Sofa Surfers.

Mai jos poti urmari cateva din melodiile trupei – mai vechi sau de pe noul album, dar si teaser-ul albumului Superluminal.

Pretul biletelor este de 40 lei, achizitionate de pe MyTicket.ro/Eventim.ro, sau 50 lei direct la intrare. Pentru studenți, pretul biletelor la intrare este de 35 lei. Dacă veniți în grup de 5 sau mai mulți prieteni (și aveți bilete cu pret integral, la intrare sau achizitionate în avans), un bilet este oferit de ShortsUP.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here