Short Waves Festival


Cand: 10 Mar 2015
Ora:19:30
0
497

Short Waves este un festival de scurtmetraje poloneze ce se desfășoară simultan în peste 90 de orașe din lume. Anul acesta festivalul ajunge la ce-a de 7-a ediție, fiind primul an în care se oprește și la București.

Sub formula SHORT WAVES GRAND PRIX TOUR 2015, festivalul prezintă 7 cele mai bune scurtmetraje poloneze, selectate din cele 280 înscrise în concurs. Cel mai bun scurtmetraj nu va fi ales de un juriu tradițional, ci de către publicul prezent la proiecțile care se vor desfășura pe perioada festivalului, între 6 și 22 martie 2015.

Programul însumează 90 de minute și conține scurtmetraje noi, diferite ca gen, singurul criteriu de selectare al lor fiind calitatea artistică. Așadar, satisfac gusturi cât mai diverse – de la filme fabulare, documentare și de animație, până la videoclipuri și alte forme experimentale, Short Waves prezentând astfel un întreg spectru de fenomene și tendințe în cinematografia contemporană.

Cinefilii din București pot alege cel mai bun scurtmetraj polonez în cadrul proiecției de la București care va avea loc pe 10 martie 2015 la Cinema Elvira Popescu începând cu ora 19:30.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here