Selah Sue la Arenele Romane


  Cand: 22 Sep 2013
  Ora:20:00
  0
  559

  În 2012, la B'estfest, Selah Sue nu a fost cap de afiș. În ultimă instanță, titlul i-ar fi revenit compatriotului său Milow (cel care a descoperit-o pe artistă la un concurs de talente). Selah Sue a fost, totuși, cel mai bun concert al festivalului, venind cu energie, precizie vocală și o muzică proaspătă.

  Versuri reggae cu inflexiuni brutale în contrast cu corul și refrenul melodios, orice melodie a lui Selah Sue e un patchwork de stiluri. Cu idoli muzicali precum Lauryn Hill, Erykah Badu sau Bob Marley, muzica ei are clare influențe reggae, hip hop și funk-soul. E o combinație îndrăzneață, iar comparațiile cu artiști precum Janelle Monae, Aloe Blacc sau M.I.A sunt inevitabile. În concertul de la București din septembrie, singurele artificii vor fi cele vocale, pe melodii precum This World, Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime

  În deschidere vor cânta cei de la Moonlight Breakfast, Christie, Aditza, Bazooka și Printzu,  în stilul retro-electro, producție proprie.

  Biletele sunt disponibile la prețurile de 90 de lei în perioada 06.08-31.08, 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului și se pot achiziționa prin rețeaua Eventim, librăriile Humanitas și Cărturești, magazinele Vodafone, Orange și Domo și online, pe eventim.ro . 

  Evenimentul începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil de la ora 19:00.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here