Sebastian Stan in Captain America: The First Avenger

0
751

Sebastian Stan (nascut pe 13 August 1983, la Constanta) isi contureaza o cariera frumoasa la Hollywood. Ultimul film in care joaca, Captain America: The First Avenger, este primul film cu buget mare (estimat la 140 mil $) in care apare. Aici interpreteaza un rol secundar: cel mai bun prieten al lui Captain America, Bucky. Filmul va avea premiera in Romania weekend-ul viitor, pe 5 august. Actorul a dat probe pentru rolul principal, dar a fost ales sa il interpreteze pe Bucky deoarece, conform regizorului, Joe Johnston, Sebastian are o latura mai intunecata, á la James Dean, care nu se potrivea personajului Captain America.  De altfel nici Bucky nu are in benzile desenate dupa care s-a facut ecranizarea aceasta idiosincrasie, care apare insa in film, in interpretearea lui Sebastian Stan. Se pare ca regizorul l-a placut prea mult ca sa nu-l distribuie in film.

Sebastian Stan joaca in Captain America alaturi de Tommy Lee Jones, Chris Evans si Stanley Tucci.

Sebastian a jucat recent in Black Swan (personajul Andrew, unul dintre tipii cu care Natalie Portman si Mila Kunis se intalnesc si se distreza intr-un club), Rachel Getting Married (Walter), The Covenant (Chase Collins). In America, Sebastian este cunoscut mai ales pentru rolurile din serialele TV Gossip Girl si Kings.

Sebastian a copilarit in Romania pana la 8 ani, cand s-a mutat impreuna cu mama sa la Viena, si apoi in Statele Unite, la 12 ani.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThe Ides of March (R: George Clooney) – trailer
Următorul articolSebastian Stan -fragment Gossip Girl
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here