Seara triple-bill la WASP


Cand: 23 Nov 2012
Ora:19:00
0
588

Centrul Național al Dansului (CNDB) lansează proiectul Dragă spectatorule în colaborare cu WASP, noul spațiu dedicat artei contemporane performative. Printre spectacolele invitate, vineri poți vedea un triptic de stiluri diferite:

I. C. [progressive work] este un performance al cărui coregraf și dansator este Paul Dunca. Se pare că povestea aparține unui călător neobosit, ce dorește să încerce cât mai multe experiențe, iar acum se expune public fără mize prea mari. Pe numele său Incubus Cryptmaw, el se va întâlni cu spectatorii pentru a le oferi o altă perspectivă a umanității, mai puțin plăcută.

Dansatoarea și coregrafa Carmen Coțofană prezintă Stage Psychosis, o explorare a măștii atât în viața de zi cu zi, cât și în mediul teatral ca metodă prin care ne adaptam la ceea ce ni se întâmplă.

Andreea Novac propune un spectacol intim, care îl dezbracă pe Istvan Teglaș, performerul, de orice inhibiție sau secret față de public. Astfel că vei asista la o demonstrație de furie și de intimitate împărtășită, prin care dansatorul te introduce în lumea sa, în Dance a playful body.

Biletele costă 10 lei pentru un spectacol și 20 de lei pentru triptic și se pot achiziționa începând cu ora 18 de la WASP. Rezervări pot fi făcute aici

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here