Seara de balet la Opera Nationala

0
592

Dacă baletul neoclasic şi dansul contemporan te atrag în aceeaşi măsură, îţi recomandăm un eveniment care le include pe amândouă. Opera Naţională Română dedică seara de 19 ianuarie baletului, printr-un spectacol în două părţi.

Prima va cuprinde două reprezentaţii- Vals Fantezie, respectiv Serenada. Coregrafia originală îi aparţine lui George Balanchine, personalitate marcantă a baletului neoclasic în secolul XX. Vals Fantezie este una din cele mai cunoscute lucrări ale compozitorului rus Mihail Ivanovici Glinka şi a fost adaptată pentru prima dată de Balanchine în 1953. A doua reprezentaţie este tot un vals romantic, având la bază compoziţia lui Ceaikovski, Serenadă pentru coarde.

După pauză vei avea parte de Falling Angels, un spectacol de dans contemporan marca Jiři Kylián, coregraf de naţionalitate ceho-olandeză. Pe scenă performează numai femei, ideea spectacolului fiind de a înfăţişa femeia în toate ipostazele ei, de la cea seducătoare la cea maternă.

Spectacolul începe la ora 19 :00, iar preţul biletelor variază între 55 şi 6 lei.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentPearl Jam – Jeremy
Următorul articolBrick
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here