Saptamana aniversara la Teatrul de Arta

Unde: Spiró Győrgy, Sorana Coroamă Stanca, Leonid Zorin, Gardner McKay, Donna Hoke
Cand: 08 Dec - 15 Dec 2013
Ora:20:15
0
707

Duminică, 8 decembrie 2013, Teatrul de Artă Bucureşti va aniversa 1 an de funcționare în sediul din Strada Sfântul Ştefan nr. 21, ocazie cu care propune publicului o săptămână plină de evenimente, ca un preambul la perioada festivă care urmează.

Dintre proiectele desfășurate în acest prim an la Teatrul de Artă Bucureşti fac parte Stagiunea de vară Teatru Fără Tavan (desfăşurată în amfiteatrul amenajat în faţa sălii de spectacole), Teatrul de Artă Junior (cu spectacole pentru copii, jucate în dimineţile de week-end), Şcoala de Vară (prin organizarea cursurilor de dezvoltare personală prin actorie), şase producţii proprii noi (Ruleta Rusească, Colecţionarul, Voyeur, Unora le place swingul, 6 din 49 şi Procesul cârtiţelor – ultimele două urmând a avea premiera în săptămâna aniversară).

Programul evenimentelor din săptămâna aniversară sună cam așa:

Duminică, 8 decembrie, ora 20.15:

·         Conferinţă de presă

·         Premiera piesei 6 din 49, de Spiró Győrgy   –  o comedie cu Dana Voicu şi Liviu Cheloiu, în regia lui Alexandru Maftei,  o poveste despre norocul care cade din cer sub forma unui bilet la loto, dar care, încet, încet nu mai aduce deloc  a noroc, reușind să scoată la iveală cele mai urâte părți din oameni. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Luni, 9 decembrie, ora 20.15:

·         6 din 49, o comedie cu Dana Voicu şi Liviu Cheloiu, în regia lui Alexandru Maftei. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Marți, 10 decembrie, ora 21.15:

·         Un bărbat și mai multe femei , de Leonid Zorin, cu Paula Chirilă și Dragoș Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu. În această piesă, Gavrunski, personajul masculin, face cunoștință cu mai multe tipologii feminine –  femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică, acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa sa. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Miercuri, 11 decembrie, ora 20.15:

·         Concert Maria Răducanu. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Joi, 12 decembrie, ora 20.15:

·         Unora le place swingul, după Donna Hoke, cu Lavinia Munteanu, Anca Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor și Marius Călugărița, în regia lui Claudiu Pușcău.  Un spectacol despre relațiile neobișnuite care se pot naște între două cupluri vecine de imobil și toate încurcăturile care vin la pachet cu acestea. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Vineri, 13 decembrie, ora 20.15:

·         Variațiuni la invențiuni, cu Emilian Mîrnea și Petre Ancuța. O piesă despre un concert de pian la două mâini, asezonată cu o variantă inedită a Simfoniei a V-a a lui Ludwig Van Beethoven și o pasiune pentru aceeași muză din public a unor virtuozi orgolioși. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Sâmbătă, 14 decembrie, ora 20.15:

·         Voyeur, de Gardner McKay, cu Alexandra Ioniță și Tudor-Aaron Istodor, în regia lui Claudiu Istodor. Piesa spune povestea unui psihopat care hărţuieşte femei şi care, departe de a le agresa fizic, reuşeşte să le ţină sub o continuă teroare, într-un joc al minţii care forţează graniţele moralităţii. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Duminică, 15 decembrie, ora 20.15:

·         Procesul Cârtițelorpremieră, de Sorana Coroamă Stanca, cu Mihai Stănescu, Lavinia Pop-Coman, Vlad Ianuș. Detaliile despre această piesă urmează să fie anunțate în curând.

Rezervările se fac  la rezervari@teatruldearta.ro sau la 0737.904.932. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here