Salome

0
626

Toamna lui 2013 vine cu o surpriză din partea lui Al Pacino. Salome, adaptarea scrisă și regizată de el a piesei de teatru cu același nume de Oscar Wilde, va fi lansată în cinematografe. Ecranizarea a fost prezentată pentru prima oară la Festivalul Internațional de Film de la Veneția din 2013.

Al Pacino mărturisea că este obsedat de Oscar Wilde și că în acest film a încercat să unească cele două mediuri, al cinematografiei și al teatrului, pentru a da o nouă dimensiune acestei povești biblice foarte cunoscute. Salome este fiica regelui Irod, îndrăgostită și respinsă de profetul Ioan Botezătorul.  Ea îi cere tatălui său vitreg capul acestuia. Îl primește în schimbul unui dans erotic.

Alături de Al Pacino o vom putea vedea, în rolul lui Salome, pe Jessica Chastain (Zero Dark Thirty).

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThe Book Thief
Următorul articolFestivalul National de Teatru 2013
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here