Rust and Bone

0
789

Adaptat după povestirea cu același nume a lui Craig Davidson (autor canadian de povestiri și nuvele), filmul Rust and Bone marchează revenirea regizorului Jacques Audiard, după succesul monumental pe care l-a avut cu filmul Un Prophète.

Stéphanie, interpretată de Marion Cotillard, este o dresoare de balene în cadrul parcului acvatic belgian Antibes. Ali (Matthias Schoenaerts) este un tată singur care vine în Belgia pentru a-și găsi un loc de muncă. În urma unui accident în cadrul parcului acvatic, Stéphanie își va pierde ambele picioare, acesta fiind momentul apropierii dintre cei doi protagoniști. Va urma o poveste frumoasă, pe alocuri tristă și complicată, cu un final ambiguu.

Filmul a fost nominalizat la Festivalul de Film Cannes 2012, în timp ce Marion Cotillard a fost nominalizată la Globul de Aur și la Premiile BAFTA 2013 pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentBreaking Bad – Cadere libera
Următorul articolNotes on a Scandal – cronica unei obsesii
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here