Runner, Runner


Premiera: 27 September 2013
0
555

Justin Timberlake și Ben Affleck sunt colegi de platou în filmul Runner, Runner realizat de Brad Furman, regizorul peliculei The Lincoln Lawyer.

Filmul urmărește povestea lui Richie Furst, interpretat de Justin Timberlake, un student al Universității Princeton care își pierde banii cu care și-ar fi plătit taxa de școlarizare din cauza jocurilor online de poker. Furst descoperă că siteul pe care juca avea sediul pe o insulă și pleacă în căutarea proprietarului acestuia, coruptul Ivan Block, jucat de Ben Affleck.

Însă, Furst devine mâna dreaptă a lui Block și protejatul acestuia. Cei doi ajung să creeze o afacere cu jocuri de noroc de foarte mare succes, trezind interesul FBI care își trimite un agent (Anthony Mackie) ca să investigheze acest caz. Acesta încearcă să îl coopteze pe Furst împotriva geniului criminal Ivan Block.

Pelicula lui Brad Furman, a cărei acțiune are loc în vara lui 2012 în Puerto Rico, va ajunge în România în toamna acestui an și îi are printre producători pe  Leonardo DiCaprio.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here