Rokolectiv 2013 @MNAC

0
563

RokolectivFestivalul de Muzică Electronică şi Arte Conexe se află la a opta ediţie. Evenimentul organizat de Muzeul Naţional de Artă Contemporană oferă o experienţă artistică totală, de la instalaţii până la proiecţii de film şi performance-uri. Numele anunţate pe lista Rokolectiv de luna aceasta sunt alternativii John Talabot, Holy Other, Evian Christ, The Phantom, Village, Kuedo sau Coughy.

Programul festivalului desfăşurat în perioada 17-21 aprilie este următorul:

Miercuri 17.04: este prezentată expoziţia Waste Landscape la MNAC, compusă din peste 60 000 de cd-uri  sortate şi asamblate în spectaculoasa instalaţie-simbol a festivalului, creaţia artiştilor Elise Morin şi Clemence Eliard;

Joi, 18.04: deschiderea oficială va avea loc în clubul Modern, cu apariţia live a lui Jaki Liebezeit, bateristul trupei de rock avant-garde CAN, alături de "fusionist-tribalistul " Burnt Friedman. Performance-urile continuă cu beat-urile semnate Kuedo, susţinute vizual de proiecţiile proiectului MFO, urmate de psihedelicul joc de şah muzical al chitaristului Coughy – artistul român care ne-a convins cel mai mult dintre toți artiștii din line-up-ul Rokolectiv:

 

Vineri, 19.04: pe terasa de la MNAC noaptea se instalează pe ritmurile de hip-hop şi drone ale artiştilor Tri-Angle,  Holy Other and Evian Christ, cărora li se alătură autohtona Hipdiebattery şi revelaţia scenei muzicale poloneze, Phantom.

Sâmbătă, 20.04: seara de 20 aprilie este un maraton al celor mai diverse ritmuri, de la rnb-ul eclectic, nuanţat de percuţii şi sunete de bass ale celor de la Village, până la DJ set-ul flamboiant al lui John Talabot. Noaptea continuă cu un after-party în club Modern pe 21.04, începând cu ora 6.

Accesul la vernisajul expoziţiei ce deschide festivalul pe data de 17 aprilie este gratuit.

În zilele de 18, 19 şi 20 aprilie accesul la Festival se face fie în baza unui abonament valabil pentru toate evenimentele programate (70 lei), pus în vânzare la MNAC, fie pentru bilete în valoare de 25 lei (pentru accestul in club Modern, 18 aprilie) si  de 35 lei ( MNAC, 19 şi 20 aprilie).

Galerie video

SHARE
Articolul precedentHalt auf freier Strecke/ Stopped on Track
Următorul articolMil besos por un café la TNB
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here