Rock The City 2013


  Cand: 27 Jul - 28 Jul 2013
  Ora:19:00
  0
  793

  Ediția 2013 a festivalului Rock The CityRammstein & Friends se va desfășura pe 27 și 28 iulie la Romexpo. Pe lângă cei de la Rammstein și galezii de la Bullet For My Valentine, line up-ul e completat de trupele Trivium (SUA), Boon (Austria),  Enslaved (Norvegia), Heaven Shall Burn (Germania), Rezident Ex (Germania, Franta, Australia si Romania), Psychogod, White Walls si Goodbye to Gravity (Romania).

  Cei de la Rammstein sunt cunoscuți pentru spectacolele surprinzătoare pe care le oferă, show-ul care va avea loc în a doua zi a festivalului fiind recomandat atât fanilor trupei, cât și amatorilor de entertainment în general.

  Bullet For My Valentine vin pentru prima oară în România la Rock The City 2013, concertând de asemenea în cea de a doua zi a evenimentului. Al patrulea album al trupei, Temper Temper, a fost lansat în luna februarie și va face parte cu siguranță din playlistul concertului din iulie.

  Cum am menționat anterior, la Rock The City 2013 îi vom putea vedea și pe americanii de la Trivium – apreciați de asemenea pentru prestațiile live foarte reușite, pe cei de la Heaven Shall Burn – o trupa germana formata in 1996, puternic influentata de tema dreptatii sociale (fapt divers: toti membri sunt vegetarieni sau vegani), dar și o trupă cu tradiție, cu o activitate ce se întinde pe parcursul a peste 20 de ani – e vorba de norvegienii de la Enslaved (black metal, viking metal).

  Printre performeri se numarau si cei de la  Spineshank, care insa si-au anulat intreg turneul european pe care urmau sa il sustina in acest an.

  Pe langa acestia, te vei putea familiariza si cu repertoriile mai multor trupe romanesti ca White Walls (progressive metal), Goodbye to Gravity (metalcore) sau Psychogod (death metal, groove metal).

  Abonamentele pentru ambele zile ale Rock The City 2013 sunt disponibile pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim, la următoarele categorii: VIP 480 RON, Golden Circle 213 RON, Silver Circle 160 RON și Normal Circle 144 RON.

   

  PROGRAM

  Sambata, 27 iulie

  Goodbye to Gravity, Boon, Rezident Ex, Heaven Shall Burn

  Duminica, 28 iulie

  Psychogod, White Walls, Trivium, Bullet For My Valentine, Rammstein

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here