Rezist-Exist – Dan Perjovschi


Cand: 17 Mar - 14 Apr 2014
Ora:10:00
0
663
Asociat mai ales cu desenele având mesaje îndreptate împotriva unor abuzuri făcute de autoritatea politică, Dan Perjovschi şi-a strâns protestele vizuale pentru a le prezenta în cadrul festivalului One World Romania 2014. Desenele vor fi expuse pe pereţii Institutului Francez şi la Clubul Ţăranului, sub titlul Rezist-Exist.

 
Iar dacă vreţi să vă întâlniţi cu Dan Perjovschi personal, puteţi veni pe 21 martie 2014, ora 17 :00, la Clubul Ţăranului, unde artistul va susţine şi o prezentare.
 
Desenele au fost realizate în ultimii doi ani şi expuse în marile galerii şi muzee internaţionale sau în mediul virtual. Inspirate de Primăvara arabă sau de protestele de la Kiev, dar şi de acţiunile protestatarilor uniţi împotriva exploatărilor de la Roşia Montană, imaginile au devenit o satiră folosită şi în mesajele activiştilor pentru drepturile omului. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă traseul desenelor, din mâna artistului până în spaţiul de expunere (real sau virtual), într-o prezentare power-point ce va rula pe un ecran, în Atrium (Institutul Francez). 
 
Intrarea este liberă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here