Regizorul Michel Franco va fi invitatul special al Festivalului International de Film “Anonimul”, editia 2017

0
679
Unde: Delta Dunarii - Sfantu Gheorghe

Cand: 07 Aug - 13 Aug 2017

Regizorul mexican Michel Franco va fi prezent, în calitate de invitat special, la Festivalului Internaţional de Film “Anonimul”, ediţia 2017, care va avea loc între 7 şi 13 august, în Delta Dunării – Sfântu Gheorghe.

În cadrul galei care va deschide festivalul, regizorul va primi Trofeul ANONIMUL pentru contribuţia sa la frumuseţea cinematografiei universale. Spectatorii care vor fi prezenţi la Anonimul vor putea vedea întreaga filmografie a cineastului. La sfârşitul fiecărei proiecţii va avea loc o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Michel Franco este unul dintre regizorii sud-americani răsfăţaţi la Cannes. Noul său film – Las hijas de abril – a câştigat anul acesta Premiul Juriului în cadrul secţiunii Un Certain Regard. În urmă cu cinci ani, tot în cadrul secţiunii Un Certain Regard, regizorul a primit marele trofeu datorită filmului răvăşitor Después de Lucía. În 2015, Chronic, filmul în care Tim Roth interpreta rolul principal, avea să-i aducă Premiul pentru cel mai bun scenariu în cadrul competiţiei oficiale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here