Red Hot Chili Peppers lanseaza noul album in concert transmis __live__ si la noi

  0
  661

  Red Hot Chili Peppers Live: I'm With You este concertul de lansare al noului album RHCP I'm With You. Penultimul album, Stadium Arcadium, a fost lansat in 2006. Concertul in care trupa va interpreta toate melodiile de pe noul album plus hit-uri va avea loc la Cologne in Germania si va fi transmis live HD prin satelit la cinematograful Light Cinema (din Liberty Mall) exclusiv in Romania, pe langa alte 900 de cinematografe din lume. Poti urmari trailer-ul evenimentului mai jos.

  Light Cinema face parte dintr-o retea mondiala de cinematografe care transmit in direct spectacole de opera, teatru si muzica pop-rock.

  Conform basistului Flea, Rolling Stones si muzica africana au constituit inspiratia pentru noul album. Coperta (vezi mai jos) a fost realizata de artistul Damien Hirst, artist britanic cunoscut mai ales pentru temele morbide. Musca de pe coperta, insecta favorita a lui Hirst, trimite la Flea (component al trupei) si la moarte .

  Albumul este primul dupa plecarea chitaristului John Frusciante, noul chitarist fiind Josh Klinghoffer, prieten bun cu Frusciante. Klinghoffer a inregistrat si concertat cu Gnarls Barkley, PJ Harvey, Beck si Vincent Gallo.

  RHCP au mai cantat melodiile de pe noul album in trei concerte extrem de exclusiviste tinute in luna iulie in California. Audienta restransa (sub 500 persoane) a fost formata in principal din familie, prieteni si critici muzicali.

  Incepand cu septembrie, trupa va incepe turul de promovare a albumului. Pana la sfarsitul anului RHCP va canta in America de Sud si Europa (Germania, Suedia, Danemarca, Olanda, Franta, Marea Britanie, Irlanda, Austria, Italia, Elvetia si Spania).

  Primul single de pe I'm With You, melodia The Adventures of Rain Dance Maggie,a fost deja lansat pe 15 iulie 2011, cu 3 zile inaintea datei anuntate initial, din cauza unei scurgeri de informatii pe internet.  Pe 17 august este programata lansarea videoclipului single-ului la MTV SUA.

  Trupa americana de funk rock si rock alternativ a vandut mai mult de 65 de milioane de albume in intreaga lume si a castigat 7 premii Grammy de la lansarea in 1983.

  Biletele costa 60lei si pot fi cumparate de pe site-ul Light Cinema aici sau de la casa de bilete.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentMa mere – trailer 2
  Următorul articolRed Hot Chilli Peppers Live: I’m With You – trailer-ul evenimentului
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here