Red Band Society

Unde: Margaret Nagle
0
835

 Noul serial produs de FOX, Red Band Society, prezintă o poveste bazată pe serialul catalan Polseres Vermelles și urmărește viețile unui grup de adolescenți, pacienți ai unui spital de pediatrie.

Charlie (Griffin Gluck) are 12 ani și este naratorul poveștii. El ne face cunoștință cu Jordi Palacios (Nolan Sotillo), cel mai nou pacient al spitalului, Leo Roth (Charlie Rowe) “leader-ul” grupului, Dash Hosney, cel mai bun prieten al lui Leo, un spirit rebel, determinat să nu lase boala să stea în calea planurilor sale de viitor, Emma Chota (Ciara Bravo), iubita lui Leo care se luptă cu o tulburare alimentară și Kara Souders (Zoe Levin) o majoretă răutăcioasă din fire, dar pe care viața din spital o determină să își revizuiască compotamentul. Cei șase adolescenți formează o legătură neașteptată, având parte de o serie de experiențe care îi obligă să se maturizeze, dar și să se bucure de etapa de viață în care se află.

De asemenea, din distribuție fac parte Octavia Spencer, Dave Annble și Rebecca Rittenhouse în rolurile personalului spitalului responsabil pentru acești pacienți și cu un impact și o influență majoră în viața acestora.

Red Band Society a avut premiera pe 17 septembrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here