Razvan Suma si Yurii Botnari in concert Ceaikovski la Sala Radio

  0
  797

  Violonistul Răzvan Suma împreună cu Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului Yurii Bornari, vor oferi publicului un program de muzică romantică vineri, 23 noiembrie. Toate cele trei compoziții ale serii sunt creații semnate de Piotr Ilici Ceaikovski: Uvertura fantezie Romeo și Julieta, Variațiunile pe o tema Rococo pentru violoncel și orchestră și Simfonia a V-a în mi minor.

  Dirijorul moldovean Yurii Botnari este un dirijor foarte experimentat, printre cele mai cunoscute orchestre dirijate de acesta numărîndu-se Orchestra de Stat din Sankt-Petersburg și Orchestra Filarmonicii din Moscova. Botnari a lucrat printre alții cu maestrul dirijor Gennady Rozhdestvensky.

  Răzvan Suma este unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români, susținând peste cinci sute de recitaluri şi concerte în întreaga lume.

  Prețul biletelor variază între 16 și 26 de lei, în funcție de locul în sală, iar la casieria Sălii Radio București există și bilete reduse, al căror preț este de 3 sau de 10 lei.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentMarele jaf comunist – TRAILER (r: Alexandru Solomon, 2004)
  Următorul articolAddicted to Fashion Fair
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here