Rammstein la Romexpo 2013

0
664

Combinația caracteristică de metal industrial și tehno împachetată într-un ambalaj șocant se pare că le-a servit bine celor de la Rammstein, trupa menținând-se la o cotă acceptabilă de popularitate și după aproape 20 de la înființare. Li se poate reproșa că ultimele ultimele două albume Rosenrot și Liebe ist fur alle da €“au fost destul de lipsite de inspirație, dominate într-o măsură prea mare de ritmuri sacadate de chitară ce nu reușesc să exprime frenezia tensionată specifică primelor albume.

Din fericire, prestațiile lor live continuă să se bazeze pe piesele de până la (și inclusiv) Reise, Reise, trupa continuând să ofere o combinație unică de ritmuri rapide și momente epice. Cei de le Rammstein sunt deja  celebri pentru concertele lor spectaculoase, pline de efecte pirotehnice. Îi vom putea revedea la București pe 28 iulie 2013, în cadrul festivalului Rock The City.

Biletele se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim  și online pe eventim.ro, organizatorii oferind o reducere de 20% pentru primele 5000 de bilete achiziționate. Exista patru categorii de bilete: 144 lei (Normal Circle), 160 lei (Silver Circle), 213 lei (Golden Circle), 480 lei (VIP). 

Galerie video

SHARE
Articolul precedentPhil Collins – In The Air Tonight
Următorul articolJewelry Design Fair – noiembrie 2012
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here