Prometheus


Premiera: 08 June 2012
0
845

Noul film al lui Ridley Scott, Prometheus, a fost gandit ca un prequel 3Dla primul film din seria Alien, cel semnat tot de Ridley Scott in 1979 – unul din cele mai bune filme horror-SF din toate timpurile. Cum intotdeauna exista o discrepanta intre intentie si rezultat, Prometheus a ajuns sa exploreze propria mitologie si un concept diferit de Alien, dar actiunea se desfasoara in acelasi univers.

Bineinteles, Prometheus ne va oferi un gust comun cu Alien,purtand aceeasi semnatura, a regizorului Ridley Scott.

Actiunea se petrece in secolul al XXI-lea si urmareste explorarea de catre echipajul navetei spatiale Prometheus a unei civilizatii extraterestre.

Filmul ii va avea ca actori principali pe Noomi Rapace (actrita suedeza cunoscuta mai ales pentru rolul principal din adaptarea suedezo-daneza a seriei MilleniumThe Girl with the Dragon Tattoo, The Girl Who Played with Fire si The Girl Who Kicked the Hornets' Nest), Michael Fassbender (despre care poti citi mai multe aici), Charlize Theron, Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento) si mai putin cunoscutii Idris Elba si Logan Marshall-Green.

La 74 de ani, Ridley Scott incearca sa refaca gloria dizolvata in sequel-uri a seriei Alien. Seria a inceput in 1979 cu filmul regizat de Ridley Scott, urmat de trei alte filme, regizate de James Cameron in 1986, David Fincher in 1992 si Jean-Pierre Jeunet in 1997. Actrita Sigourney Weaver este firul director din serie, ea interpretand rolul Locotenentului Ellen Ripley.

Ridley Scott este cunoscut, pe langa Alien, pentru filmele Thelma and Louise, Gladiatorul si Black Hawk Down.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here