Prizonierul din Manhattan la ArCuB


Cand: 23 Feb 2014
Ora:19:00
0
782

Piesa pusă în scenă de Iarina Demian la ArCuB spune povestea lui Mel și a Ednei, atingând prin intermediul lor puncte nevralgice ale omului modern – angoasele induse de societatea contemporană și diversele surse de nefericire care fac imposibil de atins împăcarea sufletească. Din distribuție fac parte Tiberiu Păun, Afrodita Androne, Sorin Cocis, Jeanine Stavarache, Magda Catone și  Mariana Dănescu.

Deși au un apartament frumos mobilat și utilat, chiar în mijlocul New York-ului, și la un moment dat viața pare să li așeze, un eveniment neașteptat – concedierea lui Mel după 22 de ani de muncă într-o companie – le dă tot echilibrul peste cap. Reacția familiei și a rudelor transformă pînă la final întreaga situație dramatică într-una de tot râsul.

Concluzia asupra avantajelor și dezavantajelor lumii moderne și asupra  balanței dintre nevoia și dorința de confort rămâne la latitudinea fiecărui spectator în parte.

Prețul unui bilet este de 35 lei (Categoria I) și 26,50 lei (Categoria II). Elevii și studenții care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimațiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei. Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB sau online pe bilete.arcub.ro

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here