Premiile Centrului National al Dansului Bucuresti – 10 ani de existenta si activitate

0
509

Pe 18 decembrie se împlinește o decadă de activitate la  Centrul Național al Dansului București și e timpul să sărbătorească! Împreună cu noi! Începând cu ora 19.30, centrul ne așteaptă la sediul său, unde se vor decerna premiile CNDB. După ceremonie, ne-au pregătit un cocktail performat într-o instalație special creată de scenografa Cristina Milea ce va fi acompaniată de DJ Vlaicu Golea.

 Față în față cu propria efemeritate, căci a cunoscut numeroase începuturi pe parcursul acestor 10 ani, Centrul Național al Dansului București a reușit să rămână și să impună un spațiu cultural dinamic, care susține valoarea și inovația, “unul dintre cele mai generoase spații de creație, dezbatere și reflecție artistică din Bucureşti”. 

 Premiile CNDB nu sunt premii ierarhice, ci sunt modalitatea noastră de a recunoaște și mulțumi celor care prin activitate susținută și îndârjită au contribuit și confirmat valoarea pe care artă dansului contemporan o are în societate, celor care ne-au sprijinit și fără de care nu am fi reușit să devenim o instituție de impact cultural major, celor care de-a lungul timpului ne-au stat alături și care au girat, prin susținerea necondiționată pe care ne-au oferit-o, calitatea artei pe care o avem ca deziderat. 

“Trofeul” CNDB este, simbolic, o cărămidă – fundament, temelie, bază în construirea profesională a domeniului dansului contemporan românesc.(din comunicatul oficial)

Mai multe informaţii despre premii şi aniversare găsiţi pe site-ul oficial al CNDB.

SHARE
Articolul precedentLa fille mal gardée
Următorul articolStii ce-am făcut in America?
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here