Pink Martini intr-un nou concert la Bucuresti

0
596
Unde: Sala Palatului

Cand: 01 Dec 2018
Ora:20:00

2018 este anul în care mulţi artişti şi formaţii internaţionale revin pentru a concerta în România. Fanii orchestrei Pink Martini se vor bucura de noul concert programat pentru data de 1 Decembrie 2018, de la ora 20:00, la Sala Palatului. Concertul include o colecţie specială de cântece de iarnă.

Fascinaţia pentru folclorul internaţional i-a determinat pe muzicienii de la Pink Martini să includă în concertul de pe 1 Decembrie cântece de pe toate continentele. Vei asculta cum sună iarna în colindele ucrainiene, franţuzeşti şi italiene, sau în cântecele din Israel, Scoţia şi Germania. Călătoria muzicală te va purta şi pe tărâmuri îndepărtate prin melodiile chinezeşti fredonate pentru întâmpinarea unui nou an. Vei putea asculta şi varianta în limba japoneză a celebrului White Christmas.

Înfiinţată în 1998, în Portland, Oregon, Pink Martini a cucerit rapid publicul internaţional. Cei 12 de artişti ai orchestrei au devenit cunoscuţi datorită modului în care îmbină influenţele mai multor culturi şi genuri muzicale, pe care le adaptează la stilul filmelor musical prin care s-a construit faima Hollywood-ului în anii ’40 şi ’50. Din strălucitorul Hollywood, compoziţiile vintage cântate de Pink Martini te duc pe ţărmurile Italiei meridionale din secolul trecut, în cartierele boeme ale Parisului, în coloratele orăşele sud-americane sau în fastuosul Istanbul.

Preţurile biletelor variază între 108 şi 290 lei. Poţi cumpăra biletele de pe Eventim sau din magazinele partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here