Piesa cu responsabilitate limitata


Cand: 05 Oct 2014
0
605

Realizată după o idee de Cosmin Manolescu, Mihaela Dancs şi Ștefania Ferchedău şi interpretată de primii doi, Piesă cu responsabilitate limitată deschide Festivalul E-Motional. Ea prezintă doi interpreti care audiționează pentru un coregraf absent, încercînd să dea tot ce au mai bun pentru a fi aleși să joace într-un spectacol ideal.

O piesă în care doi artiști negociază permanent procesul de creație comun, identitățile și limitele lor fiind încercate și permutate de-a lungul spectacolului. Un experiment despre roluri și ce am vrea să fim în realitate.(prezentarea oficială).

Cosmin Manolescu este coregraf, manager cultural și director artistic al ZonaD – studio Paradis Serial. Spectacolele sale au fost prezentate cu succes în importante festivaluri și teatre de dans din Europa și SUA.

Mihaela Dancs, performer și coregraf independent, a colaborat, între alții, cu Rui Catalao, Mădălina Dan, Vava Ștefănescu și Doris Uhlich, iar piesele sale au fost prezentate în România, dar și la New York, Londra, Riga sau Veneția. 

 

Bilete: 25 lei întreg, 15 lei redus

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here