Piesa COCKOSI la Teatrul Act

0
749

Asociația ENTHEOS, GrayPlay  Performing Arts și Teatrul ACT anunță premiera națională a spectacolului COCKOȘI de Mike Bartlett, în regia lui Horia Suru. Piesa spune povestea unei relații de lungă durată și descrie eșecul despărțirii unui cuplu disfuncțional.

În 90 de minute, Horia Suru încearcă să răspundă unei serii de întrebări, filtrată prin experiența unui cuplu gay: Cât și până când merită să lupți pentru o relație? Cum știi când ar trebui să pleci? Cât este vorba despre celălalt în această luptă și cât despre tine? Lupta pentru iubire este firească? Sau însuși faptul că te afli în situația de a lupta este un puternic semnal că trebuie să renunți și să pleci?

În 2010, piesa COCK de Mike Bartlett, prezentată în premieră mondială la Royal Court Theatre, în Londra, a câștigat Premiul „Laurence Olivier”, cea mai importantă distincție britanică de profil (echivalentul britanic al Premiilor Tony). În scurt timp, piesa a fost montată pe Broadway și acum este pentru prima dată montată în România.

Din distribuție fac parte Rareș Florin Stoica, Fulvia Folosea, Vlad Nemeș și Ionel Mihăilescu.

Prețul unui bilet este de 30 lei si respectiv, 25 lei (redus). Rezervările se pot face la info@teatrulact.ro  sau la numerele de telefon  0723.10.31.03 / 021 310.31.03.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here