Piata Taraneasca si Mester(Esti)

0
705

Luna decembrie vine cu două ediții ale târgului Piața Țărănească și Meșter(Ești) care va avea loc în curtea Muzeului Național al Țăranului Român. Între 13 și 15 decembrie sau între 20 și 22 decembrie 2013 ești invitat la degustări de produse tradiționale și demonstrații de meșteșug tradițional, dar și modern.

Piața Țărănească adună laolaltă zeci de producători locali, meșteri populari, tineri artiști handmade, artizani sau anticari. Țesături, podoabe, bijuterii, măști tradiționale, mobilier țărănesc, ceramică tradițională și de colecție sau brânzeturi și cozonaci, vin și palincă, cofeturi și turtă dulce, plăcintă sau ceaiuri și plante aromatice completează o parte din lista produselor pe care le poți găsi la târg.

Piața Țărănească este deschisă între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este liberă.

SHARE
Articolul precedentThe Butler – Pop quiz inaltator
Următorul articolOnly God Forgives – Scapa cine moare ultimul
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here