Petrecere Nostalgica la Iarmarocul Caritabil

0
617

Vineri are loc la Home Matasari o petrecere incercata de nostalgia scolii cu sifoane, surprize de la guma Turbo, eugenii, scovergi, galuste cu prune si abecedare.

Petrecere Nostalgica are si un rol caritabil, pentru ca pentru unii copii, prima zi de scoala nu inseamna haine noi sau caiete noi. Pentru ei va avea loc aceasta petrecere, pentru ca toti copiii sa aiba amintiri frumoase despre o prima zi de scoala. Banii stransi vor fi folositi pentru a achizitiona copiilor rechizite si haine pentru prima zi de scoala.

Daca aveti pe acasa sau pe la birou pixuri, caiete, agende, ghiozdane, hainute, jucarii si orice alte lucruri care i-ar putea ajuta pe copii sa se bucure de scoala si copilarie le puteti aduce la eveniment.

SHARE
Articolul precedentMagnolia – despre suflete pierdute si regizori dezorientati
Următorul articolBing Crosby – Mele Kalikimaka
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here