Passion


Premiera: 16 August 2013
0
632

Passion este un film francezo-german, un remake regizat de Brian De Palma (Scarface, Carrie, Mission: Impossible), avându-le în rolurile principale pe Rachel McAdams (Midnight in Paris, The Vow) și Noomi Rapace (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Dead Man Down).

Christine (Rachel McAdams) este directoarea unei agenții de publicitate. Este o femeie puternică, nemiloasă, nu îi plac compromisurile și îi șantajează pe ceilalți angajați. Isabelle (Noomi Rapaca) este o debutantă în lumea afacerilor și protejata lui Christine. Relația dintre cele două este afectată atunci când Christine își asumă ideile inovatoare ale Isabellei. Astfel, ambele femei încep să plănuiască acte de răzbunare împotriva celeilalte, conflictul atingând apogeul atunci când apare un plan criminal.

Passion este un remake al filmului francez Love Crime din 2010 și a fost selectat în competiția pentru Leul de Aur în cadrul ediției din 2012 a Festivalului de la Veneția. În România, filmul va avea premiera pe 16 August 2013.  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here