Paranoia


Premiera: 20 September 2013
0
561

Toamna anului 2013 va aduce pe ecranele din România un thriller white-collar în regia lui Robert Luketic, reprezentând o schimbare de stil pentru regizorul cunoscut datorită comediilor precum Legally Blonde şi The Ugly Truth.

Paranoia este povestea lui Adam Cassidy (Liam Hemsworth) ce se vede implicat într-o înţelegere neortodoxă cu şeful său după ce comite o eroare profesională gravă.

Din dorinţa de a avansa în cadrul companiei şi de a evita răspunderea penală pentru fapta sa, Adam trebuie să se inflirteze într-o corporaţie concurentă pentru a-i fura secretele, sabotand-o din interior şi eliminând, astfel, pericolul financiar pe care îl reprezintă. Lucrurile se complică pentru protagonist în momentul în care se îndrăgosteşte de Jenna (Amber Heard), angajata companiei pe care Adam trebuie să o submineze.

Scenariul este scris de Barry L. Levy şi Jason Dean Hall, după romanul cu acelaşi nume al lui Joseph Finder, proiectul atrăgând nume importante în distribuţie precum Gary Oldman şi Harrison Ford.

Paranoia va avea premiera in Romania pe 20 septembrie 2013.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here