Paper Towns


Premiera: 14 August 2015
0
765

După succesul nebun al filmului The Fault in Our Stars, varianta din 2014 a lui Love Story, nu întârzie să apară o nouă ecranizare a unui roman semnat de John Green: Paper Towns.

„Toată lumea are parte de un miracol”, consideră Quentin, iar miracolul lui are un nume predestinat pentru a fi rostit cu venerație pe holurile liceului: Margo Roth Spiegelman, vecina de peste drum. Prietenie în copilărie, descoperirea unui om mort într-un parc, zero dialog timp de mai mulți ani, o noapte de aventuri nemaipomenite și o dispariție misterioasă. Aceasta este traiectoria pe care o parcurge relația dintre Q și M. Adaugă la asta misterul orașelor de hârtie, plasate de cartografi pe hărți pentru a-și proteja proprietatea intelectuală, și ai în față punctul de plecare al unui film despre ultimele lecții pe care viața le oferă adolescenților.

Scenariul este scris de Scott Newstadter și Michael H. Weber, responsabili pentru (500) Days of Summer și The Spectacular Now. Q și M sunt interpretați de Nat Wolff (The Fault in Our Stars) și Cara Delevingne. În film apare pentru un minut și Ansel Elgort.  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here