Papa Roach anuleaza concertul de la Rock The City

  0
  636

  Anul 2011 incepe sa devina anul in care artistii renunta la concertele in Romania. Dupa Amy Winehouse si dupa ce Jamiroquai a facut entorsa si nu e sigur ca va concerta, Papa Roach anunta ca nu mai vin la Rock The City. Trupa a anulat mai multe concerte in regiune din cauza unor probleme logistice.

  Line-up-ul final la Rock The City este compus din: Therapy ? şi The Prodigy (vineri, prima trupă de la 19.50), Voodoo, Monarchy, BooN, Sabaton şi Mike and The Mechanics (sâmbătă, prima trupă de la 16.20) şi Metrock, Trooper, Hatebreed, WhiteSnake şi Judas Priest (duminică, prima trupă de la 15.50).

    Accesul în Piaţa Constituţiei, unde se va desfăşura Rock the City, va fi permis de la ora 16.00 – vineri, 15.30 – sâmbătă şi 15.00 – duminică. Concertele se vor încheia în jurul orei 23.00.  
  SHARE
  Articolul precedentIncendies
  Următorul articolB’estfest: artistii romani vor avea o scena doar pentru ei
  mm
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here