Othello

  0
  541

  Othello,creatia lui Verdi bazata pe piesa omonima a lui Shakespeare, revine pe scena Operei Metropolitane din New York, intr-o noua montare cu o distributie de exceptie. Spectacolul va fi transmis in direct la The Light Cinemape 27 octombrie, incepand cu ora 19:55.

  Distributia ii include pe faimoasa soprana Renee Fleming in rolul Desdemonei si pe Johan Botha, cel mai apreciat tenor sud-african contemporan, care il interpreteaza pe patimasul Othello, maurul bolnav de gelozie, iar partitura tradatorului Iago ii revine baritonului Falk Struckmann.

  Spectacolul dureaza 3 ore si 10 minute, iar biletele pentru eveniment, in valoare de 70 RON, se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema (Liberty Mall). Tot aici sunt puse in vanzare abonamentele pentru intreaga serie de transmisiuni live ale celor 12 spectacole de opera de la The Met (difuzate in perioada 13 octombrie 2012-27 aprilie 2013), in valoare de 700 RON.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentLay the Favorite (2012)
  Următorul articolAida
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here