OneRepublic


  Cand: 04 Jun 2015
  0
  679

  Trupa OneRepublic va deschide oficial sezonul muzical al verii 2015 cu primul lor concert susținut în România. Spectacolul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formației – Native – și are loc pe 4 iunie la Arenele Romane.

  OneRepublic a luat ființă în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales pe platforme de muzică online. Melodii precum Apologize, Stop and Stare, Secrets, Good Life sau Counting Stars au devenit hituri internaționale, alcătuindu-i trupei un portofoliu consistent de nominalizări la diferite premii din industria muzicală, precum Grammy, MTV Music, People’s Choice și Billboard Music.  

  Spectacolele lor live au reușit să atragă numeroși admiratori printre care și Pink, Bon Jovi sau Maroon 5, care i-au invitat pe cei 5 membri să le fie alături în câteva dintre turneele lor. După mai multe show-uri ca trupă care cântă în deschiderea altor formații, OneRepublic a început să își susțină propriile turnee, devenind în prezent una dintre cele mai îndrăgite și apreciate trupe de pe scena pop-rockului internațional.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here