One Chance

0
599

Concursurile de talente atrag în general audienţe colosale graţie atât prestaţiilor propriu-zise ale artiştilor amatori, cât şi poveştilor mai mult sau mai puţin emoţionante pe care aceştia le ascund.

În cele 5 minute de care beneficiază fiecare concurent se conturează un personaj tragic, destinat să se întoarcă înapoi în uitare când lumina reflectoarelor se aşază pe următorul artist. One Chanceîncercă să combată acest mecanism, provocându-ne să-l cunoaştem mai bine pe unul dintre câştigătorii Britain’s Got Talent.

Inspirat din povestea lui Paul Potts, un tenor formidabil care după o tinereţe trăită în spatele tejghelei ajunge în  centrul celor mai mari scene ale lumii, One Chance este unul dintre acele filme care pur şi simplu strigă la tine: Urmează-ţi visul!  One Chance reuşeşte totuşi să-i dezarmeze şi pe cei mai sarcastici dintre noi tocmai prin faptul că filmul contrazice titlul. Paul Potts (James Corden) ratează ceea ce părea a fi marea sa şansă, iar tocmai planul B, la care se înscrie fără prea mare tragere de inimă este cel care-l salvează. Viaţa lui Paul Potts nu este prezentată ca o ascensiune continuă ci ca o cursă cu obstacole pe care de cele mai multe ori şi le ridică singur.

One Chance este un film simpatic care te va face să priveşti altfel oamenii pe care-i întâlneşti întâmplător în magazine, pe stradă sau pe băncile şcolii. Fiecare ascunde o poveste.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here