Omul Pescarus sau Drumul spre frumos

0
428

Pe 30 octombrie, de la ora 20:00, la Teatrul Tineretului poti descoperi povestea Omului Pescarus, o combinatie de acrobatie, teatru si proiectie video. Pornind de la nuvela Pescarusul Jonathan Livingston a lui Richard Bach, Chris Simion reuseste sa puna in scena un spectacol hibrid, care aduce, cel putin in parte, cu reprezentatiile Cirque du Soleil.

Un spectacol despre frumos si libertate, in care miscarile celor cinci acrobati ai trupei Xtreme se conjuga cu vocile actorilor Marius Manole, Cristi Iacob, Vitalie Bichir, Carla Maria Teaha, Dragos Olaru si Gabriela Iacob.

Biletele se gasesc la agentia de la Teatrul Tineretului (fostul Palat al Copiilor), dar si online, pe www.blt.ro. Pretul unui bilet este de 60 de lei.

SHARE
Articolul precedentFestivalul de Muzica Veche 2012
Următorul articolIl Gardellino – Telemann Tafelmusik
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here