Omul care a vazut moartea

Unde: Victor Eftimiu
Cand: 10 Mar 2015
Ora:20:00
0
768

Omul care a văzut moartea este un spectacol tragi-comic scris de Victor Eftimiu în anii ’20 ai secolului trecut, care trezește și astăzi interesul deoarece reflectă întâmplări din realitatea actuală.

Din cauza vieții grele un cetățea încearcă să se sinucidă, ceea ce dă peste cap planurile electorale dintr-un oraș de provincie. Însă, în ultima clipă, cetățeanul este scos din apă, iar salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Orașul îl vrea primar, familia este dezbinată. În cele din urmă, informații noi arată că totul a fost doar o farsă și că un impostor a înscenat totul în detaliu. Ramane întrebarea: cine este până la urmă omul care a văzut moartea și a bulversat viața unui oraș?

Piesa, regizată de Dan Tudor, are o distribuție alcătuită din: Costel Constantin, Marius Bodochi, Răzvan Oprea, Tatiana Oprea, Adela Mărculescu, Florentina Țilea și Lari Grigorescu.

Omul care a văzut moartea cu ochii se va juca pe scena TBN, Sala Pictură, pe 10 martie 2015 de la ora 20:00. Prețul biletelor este de 40 lei, 20 lei (la balcon) și 10 lei (în picioare).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here