Obiceiuri necurate la Bulandra

0
915

Pe 6 decembrie 2013, poti (re)vedea la Teatrul Bulandra comedia Obiceiuri necurate, o adaptare după Drinking habits- piesa dramaturgului american Tom Smith.  Regizat de Mihai Constantin, spectacolul are în distribuție actori precum Gelu Nițu, Victoria DicuSteliana Bălăcianu sau Corina Moise.

Obiceiuri necurate aduce pe scenă o imagine mai puţin tipică a vieţii monahale. Dincolo de îndatoririle clericale obişnuite, măicuţele Augusta şi Philamena se ocupă în secret şi cu producţia de vin, contribuind astfel substanţial la veniturile mănăstirii. De aici lucrurile încep să se complice, iar noi asistam la o serie de răsturnări de situaţie în care comicul atinge de multe ori limita absurdului.

Reprezentațiile au loc la sala Liviu Ciulei a teatrului Bulandra.  Preţul unui bilet este de 37,8 RON pentru categoria I, respectiv 18, 9 RON la categoria a II-a.

SHARE
Articolul precedentNascut iarna
Următorul articolDocuArt Fest 2012 – Festivalul documentarului românesc
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here