Oameni

Unde: Alan Bennett
Cand: 21 Mar 2013
Ora:21:00
0
548

The Light Cinema continuă seria transmisiunilor în direct a spectacolelor de teatru de la Royal National Theatre din Londra. Pe 21 martie, la ora 21:00, Light Cinema transmite spectacolul Oameni (People) de Alan Bennett.

Piesa o are în prim-plan pe Dorothy Stacpoole, un fost model de succes și actuală figură aristocratică, înglobată însă în datorii, care nu își poate permite să trăiască în propria casă: o casă impunătoare, dar aflată aproape în ruină.

Există mai multe opțiuni de a rezolva problema, dar alege ca soluție pe termen scurt să permită unei echipe de filmare să-i folosească  locuința pentru filmarea unei pelicule porno. 

Oameni readuce împreună un trio care a mai colaborat cu succes în trecut:  autorul Alan Bennett, regizorul  Nicholas Hytner şi Frances de la Tour (protagonista piesei ). The Hystory Boys, piesă scrisă de Bennett şi pusă în scenă de Hytner pentru National Theatre, apoi transferată pe Broadway şi ecranizată, i-a adus actriţei Frances de la Tour un Tony pentru interpretare.

Biletele costă 55 lei – preţ întreg, respectiv 45 lei – preţ redus pentru pensionarim elevi şi studenţi.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here