O vara foarte instabila


Premiera: 01 November 2013
0
735

O poveste în poveste despre un om care încearcă să rescrie o istorie care nu-i aparține. Regizoarea Anca Damian a prezentat la Festivalul de la Varșovia O vară foarte instabilă,  o poveste despre control și lipsa acestuia, urmând ca filmul să aibă premiera națională la 1 noiembrie.

Daniel primește o înregistrare de la fosta iubită, Maria – istoria lor cu un final ușor diferit de realitate. Deși o iubește pe Irina acum, Daniel e intrigat și hotărât să testeze finalul alternativ. Această poveste neobișnuită este transformată în scenariu de prietenul lor scriitor, Alex. Alex, Maria și Daniel se joacă pe rând de-a păpușarul, estompând granițele dintre independență și supunere. Cercul periculos este însă rupt de Irina.

Filmul Ancăi Damian, modern și imprevizibil, reunește o distribuție de actori autohtoni și internaționali: Ana Ularu (Sunt o babă comunistă, dar și The Borgias), Jamie Sives (Game Of Thrones, Valhalla Rising), Diana Cavaliotti (Amintiri din Epoca de Aur) și Kim Bodnia (Pusher, Serena). 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here