O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii

Unde: Simon Stephens, Mark Haddon (roman)
Premiera: 02 August 2012

Cand: 06 Sep 2012
Ora:21:00
0
935

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, cartea aparuta in 2003 si vanduta in peste 2 milioane de exemplare,  a fost teatralizata la Teatrul National din Londra si va putea fi vazuta pe 6 septembrie intr-o proiectie in direct la The Light Cinema (Liberty Center).

Avand titlul inspirat dintr-o replica a detectivului Sherlock Holmes, piesa debuteaza cu misterul mortii unui caine, omorat cu o furca de gradina, de care este suspectat tanarul Christopher. Spectatorii il vor urmari pe adolescentul de 15 ani in incercarea de a investiga incidentul, contrar dorintelor tatalui sau.

Inteligent si bun matematician, "investigatorul" nu s-a aventurat niciodata singur dincolo de strada sa si nu are deloc incredere in straini. Rolul de detectiv il duce, insa, intr-o calatorie infricosatoare care ii schimba viata.

Simon Stephens, de doua ori cel mai bun dramaturg strain al anului, este cel care a adaptat pentru teatru romanul lui Mark Haddon. Regizoarea Marianne Elliott spectacolului este responsabila si pentru punerea in scena a piesei de succes War Horse, pentru care a castigat premiul Tony in 2011.

Cei doi nu se afla la prima colaborare artistica, regizoarea montand inca 2 piese scrise de Stephens (Harper Regan si On the Shore of the Wide World).

Biletele costa 55 lei (pret normal) si 45 lei (pret pentru studenti si seniori).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here