Now: In the Wings on a World Stage

0
518

În anul 2000 Kevin Spacey câștiga al doilea Oscar pentru rolul din American Beauty al regizorului Sam Mendes. În 2014 actorul și regizorul se reîntâlnesc pentru un proiect care îl plasează din nou pe Spacey în prima linie a inovațiilor aduse audiovizualului (să nu uităm de seria House of Cards), Now: In the Wings on a World Stage.

Documntarul Now este un proiect extrem de personal. Punerea în scenă a piesei Richard III – subiectul documentarului – este doar una dintre realizările lui Kevin Spacey ca director al teatrului Old Vic din Londra. După 11 ani ca director artistic al companiei, Kevin Spacey se retrage lăsând în urmă un manifest pentru valoarea actorilor care nu sunt la fel de cunoscuți precum cei de pe marele ecran, dar care lucrează mai intens, ancorați în acum – primul cuvânt al piesei lui Shakespeare.

Kevin Spacey a produs documentarul și îl distribuie în proprii termeni: pe lângă proiecții în câteva cinematografe americane, Now: In the Wings on a World Stage va putea fi downloadat de pe site-ul actorului începând cu 2 mai

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here